El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina inverteix 45.000 € en la millora dels seus carrers

Avinguda Real Blanc.

Les actuacions s'han finançat amb el romanent del pressupost de 2019, amb una quantia lleugerament superior als 45.000€.

El Consistori contestà ha destinat 45.000 € a la implantació de ressalts ('badenes' en castellà) i la millora de l'asfalt a diferents carrers del municipi.

A les zones de l'avinguda Real Blanc i Benilloba s'han renovat els ressalts existents, en el primer cas perquè els anteriors estaven molt deteriorats i, en el cas de l'avinguda Benilloba, atenent la petició del veïnat de la zona per la queixa de les molèsties de soroll que causaven.

A la zona de Ronda Sud s'han implantat nous ressalts per tal de controlar els excessos de velocitat. Una altra de les actuacions que ja han finalitzat és la millora de l'asfalt al camí de Secans-Trilles. Queda pendent la millora en l'asfalt dels carrers Pare Balaguer i Literato Azorín, on segons el consistori en els pròxims dies s'iniciaran les obres.

Mariona Carbonell Regidora d'Obres comenta el següent: "la prioritat d'aquest ajuntament ha sigut sempre escoltar als veïns/es per tal de millorar entre tots el nostre municipi". També recorda que s'està finalitzant el primer tram de les obres d'eliminació de barreres arquitectòniques del nucli antic.