El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina invertirà 50.000 € en els pressupostos participatius de 2020

Ajuntament de Cocentaina.

La votació per internet està prevista per a la setmana del 25 al 31 de maig, mentre que la votació presencial serà el dia 1 de juny al Centre Social Real Blanc.

L'Ajuntament de Cocentaina dotarà de 50.000 € els seus pressupostos participatius per a 2020. El termini per a presentar propostes estarà obert del dia 17 de febrer fins al dia 2 de març.

La participació en el procés està oberta a totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Cocentaina. La presentació de propostes es podrà fer per dues vies: presencialment al Servei d’Informació a la Ciutadania (SIC), ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament; o bé telemàticament mitjançant la Seu Electrònica, una vegada que s’haja emplenat la sol·licitud corresponent disponible en la pàgina web de Cocentaina Participa.

Després d'estudiar-se la seua viabilitat, les propostes es faran públiques en abril, mentre que la votació està prevista per a la setmana del 25 al 31 de maig -via internet-, i de manera presencial per al dia 1 de juny al Centre Social Real Blanc.

La regidora de Participació Ciutadana, Maite Valls, subratlla "la importància que té presentar propostes, que és la primera fase del procés que comença", com també "d’actuar a través de les votacions que es faran d’ací a tres mesos, per a ajudar a construir Cocentaina".