El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina ja disposa del seu raconet del Nadal

Podeu consultar ací tota la programació del raconet del Nadal, així com de les diferents iniciatives que la capital del Comtat acollirá fins al 6 de gener. 

Diferents àrees de l'Ajuntament de Cocentaina han unit esforços per a organitzar el 'Racó del nadal', un espai ubicat al passeig del Comtat que fins el pròxim 6 de gener estarà carregat d'activitats.

La programació d'aquest entranyable raconet inclou en primer lloc el concurs de fotografia "Retrats de Nadal", amb l’ambientació d’un gran Photocall amb una bonica imatge de Cocentaina qualsevol persona interessada podrà personalitzar les seues fotografies per a participar en el concurs.

També hi haurà un servei de ludoteca, anomenat “Els Menuts a Gaudir i els majors a Comprar”, amb diferents tallers i jocs perquè els infants s'entretinguen mentre els seus pares realitzen les compres nadalenques.

D'altra banda l’associació de Comerç El Comtat organitza un sorteig amb un xec regal de 300 € i set xecs regal de 100 € per a gastar al comerç i l’hostaleria de l’associació

Podeu consultar ací tota la programació del raconet del Nadal, així com de les diferents iniciatives que la capital del Comtat acollirá fins al 6 de gener. 

Paral·lament, i aprofitant l'escenari disposat en aques espai, la programació inclou per al diumenge 23 de desembre a les 19.00 h un teatre musical anomenat “Les aventures d'un Pingüí en Nadal”. Ell illuns 24 de desembre a les 12.00 h l'espectacle “Ai, Pep, Ai, Pep: Botifarra canta nadales valencianes.” El dissabte 29 de desembre a les 19.00 h l'espectacle musical “Les aventures nadalenques de Lucky i la seua companyia”. I el divendres 4 de gener a les 19.00 h “El viatge de la bruixa Eloise”, un espectacle de música infantil.