El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina ja pot impartir 11 Certificats de Professionalitat

Cocentaina / AM
De les àrees professionals d'administració i gestió, serveis a la comunitat, hostaleria, serveis socioculturals i turisme

Les aules que podran certificar estan a la Casa de la Joventut, Centre Social Real Blanc i Centre Cultural El Teular. Mariona Carbonell, regidora de Promoció Econòmica, indica que "ara com ara estem molt orgullosos de poder posar a la disposició de l'alumnat un servei completament adaptat per a dur a terme les activitats formatives, així com de comptar amb les instal·lacions, equipaments i espais adequats per a oferir un servei formatiu proper"

L'Ajuntament de Cocentaina s'ha homologat per atorgar Certificats de Professionalitat. Fins ara podia atorgar de 2 tipus i ara ja pot impartir 11 certificats relacionats en administració i gestió, serveis a la comunitat, hostaleria, serveis socioculturals i turisme. Les aules que podran certificar estan a la Casa de la Joventut, Centre Social Real Blanc i Centre Cultural El Teular.

El certificat de professionalitat és un document que acredita al seu titular en una qualificació professional del Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals per a exercir una determinada professió, tenen caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional i són expedits pel SEPE i el SERVEF.

Els Certificats de Professionalitat que actualment es poden impartir en les aules homologades corresponen a la modalitat presencial dins de la formació per a l'ocupació i s'emmarquen dins de les àrees professionals d'administració i gestió, serveis socioculturals i a la comunitat i hostaleria i turisme.

Mariona Carbonell, regidora de Promoció Econòmica, indica que "ara com ara estem molt orgullosos de poder posar a la disposició de l'alumnat un servei completament adaptat per a dur a terme les activitats formatives, així com de comptar amb les instal·lacions, equipaments i espais adequats per a oferir un servei formatiu proper".