El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina ja rep propostes per als seus pressupsotos participatius

La presentació de propostes es pot realitzar tant de forma presencial al Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Cocentaina (SIC) com a través de la seu electrònica.

La votació de les propostes s'ha avançat en aquesta convocatòria, pel que tindran lloc en febrer de l'any 2019.

Fins al 19 de novembre es poden presentar les propostes per a la IV edició dels Pressupostos Participatius de la capital del Comtat. La votació de les propostes tindrà lloc durant el mes de febrer del 2019.

Aquesta quarta edició dels Pressupostos Participatius s'avança a finals de 2018 per tal de tindre més temps perquè els tècnics municipals informen de la viabilitat del projecte i per tal d'executar-lo abans que acabe l'any. Per aquest motiu també s'avançarà la data per a les votacions, que en aquesta convocatòria tindran lloc en febrer de l'any 2019.

L'alcaldessa i regidora de Participació Ciutadana, Mireia Estepa, assegura que "a través dels pressupostos participatius es coneixen any rere any quines són les idees que il·lusionen a una part del nostre veïnat, les quals l'Ajuntament vol acollir com a part de la tasca de govern".

Paper dels jóvens

Per als IV Pressupostos Participatius Cocentaina compta amb la complicitat dels més joves del poble, que el divendres 16 de novembre presentaran al Teular a les 20 h els seus curts per a motivar a Cocentaina a votar baix el lema «construïm el nostre poble».