El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina llig el Tirant lo Blanc per la ràdio

Els alumnes el Sant Francesc d'Assís llegiran els primers capítols de la novel·la, i la corporació municipal els capítols 7 i 8. 

La lectura col·lectiva del Tirant lo Blanc no es pot fer de manera presencial, així que els alumnes del col·legi Sant Francesc d'Assís i els membres de la corporació han gravat les seues lectures i s'emetran hui, 20 de novembre, per Ràdio Cocentaina. 

És el segon any que Cocentaina celebra la lectura col·lectiva del Tirant lo Blanc, i les mesures que impedeixen fer-ho de manera presencial no aturen l'acte. Aquest mateix 20 de novembre, i coincidint amb la primera publicació del Tirant a València, Ràdio Cocentaina emetrà aquesta lectura col·lectiva que s'ha gravat prèviament i de manera individual.

Els protagonistes són els alumnes del col·legi sant Francesc d'Assís, que entre tots han llegit els primers capítols de la novel·la, i els podrem sentir a partir de les 17.15 hores. També la corporació municipal ha participat, i tots els regidors de les diferents formacions polítiques han llegit entre tots els capítols 7 i 8, 'Tirant i Carmesina', i 'El destí de Constantinoble'. S'emetran a partir de les 11.15 hores a Ràdio Cocentaina.