El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina millora el Camí Vell de Benilloba

L’objectiu principal de la millora del Camí Vell de Benilloba ha sigut millorar el talud que en l’anterior episodi de pluges va haver un deslliçament.

L'actuació s'engloba en el pla de millores de la xarxa de camins municipals. Es preveu també obres de millora a principis del 2023 al camí de la Boronà.

L’objectiu principal de la millora del Camí Vell de Benilloba ha sigut millorar el talud que en l’anterior episodi de pluges va haver un deslliçament. S’ha procedit al reforç del talud amb pedra escollera .

A banda també s’ha fet una millora en el mateix tram respecte al ferm asfàltic de la calçada amb un total de 175m de longitud. Aquesta inversió està finançada junt amb altres, per el romanent de tresoreria de 2021 de l’Ajuntament de Cocentaina.

Els mesos anterior s’han fet també millores al Camí de la Plana i el Pont Tallar. Aquestes actuacions amb la que s’acaba de fer al Camí Vell de Benilloba s’emmarquen dins del pla de millores de la xarxa de camins municipals. Al principi del 2023 es contempla també millorar el camí de la Boronà.

La regidora d’obres i serveis Mariona Carbonell explica que “en el departament d’obres tenim identificades accions a desenvolupar tant en millora del fers asfàltic com del propi manteniment dels camins, com es el cas del Camí Vell de Benilloba que degut a l’episodi de pluges tant fortes que vam tindre aquest 2022  ha tingut que actuar-se, per millorar l'accés a els habitatges i el pas de vehicles” i ha assegurat que es conscient de que hi ha molt de treball a realitzar en aquest sentit i que s’estan valorant altres actuacions al departament d’Obres i Serveis.