El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina millora els parcs infantils

Els pròxims dies s’iniciarà la remodelació del paviment del parc del carrer Almudaina.

El primer en ser renovat ha sigut el Parc de Paquito el Chocolatero on s'ha canviat la zona infantil deteriorada i s'ha incorporat un nou engrunsador.

Diverses zones infantils de la localitat contestana han sigut millorats gràcies al Pla de renovació i millora de les àrees de jocs infantils de la localitat.

Els pròxims dies s’iniciarà la remodelació del paviment del parc del carrer Almudaina, en el qual es durà a terme el canvi de cautxú existent a gespa artificial per a millorar l’actual paviment. A banda, es durà a terme una revisió de totes les zones de jocs d’aquest parcs.

Aquestes dues actuacions aniran seguides d’altres canvis que s'executaran en el primer trimestre de 2023, amb els canvi de la unitat de joc infantils del parc de la Torreta i del parc del Ferrocarril.

El parc que ja ha estat renovat és el de Paquito el Chocolatero, on s’ha substituït tota la zona infantil amb una temàtica de fruites, més animada i divertida per als més menuts. A banda, també s’ha incorporat un nou engrunsador amb el que ja en són dos els que s’han instal·lat en aquesta àrea infantil. Cal destacar que els jocs infantils que s’acaben d'instal·lar compten amb els requisits de seguretat de la norma UNE EN 1176/1:2018.