El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina millora la rodona de Sant Cristòfol i l'enllumenat

Rodona d'accés a Sant Cristofol / AM

S’han invertit 9.164,96 euros en la substitució de luminàries

L'Ajuntament de Cocentaina condiciona la zona interior de la rotonda d’accés al polígon de Sant Cristòfol. Aquesta actuació ha suposat una despesa de 17.473,08€. Aprofitant les obres realitzades, s’ha millorat l’enllumenat.

Cocentaina ha condicionat la rodona d'accés a Sant Cristòfol on s’ha eliminat les parts que eren de terra i s’han substituït per grava de color compactada amb resina, de forma que el seu manteniment serà molt més efectiu i net. A més, s’ha reparat el rastell de formigó perimetral de la rotonda que estava en mal estat.

A la mateixa zona també s’han eliminat barreres arquitectòniques, realitzant-se actuacions de reparació del rastell de la vorera i creació d’una rampa al carrer pujada a Sant Cristòfol millorant l’accessibilitat de Cocentaina.

Aprofitant les obres realitzades, s’ha millorat l’enllumenat, cohesionant un tram de la xarxa d’enllumenat i substituint les lluminàries per a reduir el consum energètic. Continuant amb la reducció de consum elèctric que any rere any fa l’ajuntament, en el carrer Colon, l’avinguda Real Blanc i la rotonda de L’Altet s’han invertit 9.164,96 euros per substituir amb il·luminaries que, com en el cas anterior, redueixen el consum elèctric.