El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina mostra satisfacció per les inversions autonòmiques al municipi

Reunió telemàtica. Imatge facilitada per l'ajuntament de Cocentaina

 Balanç de l'alcaldia de Cocentaina de les obres fetes i previstes amb inversió autonòmica.

"Sentim que tenim un govern autonòmic que respon" assegura l'alcaldessa Mireia Estepa, qui ha fet balanç de les últimes inversions realitzades o en marxa, com la unificació del Bosco, la restauració de la torre del castell o el refugi antiaeri. De cara al futur reclamen la millora de la CV-70 cap a Benidorm. 

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, s'ha reunit telemàticament amb el director general d'Administració Local, Toni Such; i la directora territorial de Presidència en la província, Antonia Moreno, per tal de repassar la situació de les inversions autonòmiques a la capital del Comtat. 

L'actuació ara en marxa més important és la unificació del col·legi Sant Joan Bosco, amb una obra de vora 6,5 milions d'euros i que es troba en procés de licitació. A principi de setembre es va tancar el termini per a presentar ofertes, i estem a l'espera que s'anuncie l'empresa que construirà el nou edifici. 

Mireia Estepa també ha fet balanç de les actuacions fetes en els últims anys amb inversió autonòmica, com l'ampliació del centre de salut, les obres d'accessibilitat al col·legi Real Blanc, les obres a la torre del Castell o la recuperació del refugi antiaeri. També s'han recordat les actuacions previstes, com les obres dins de l'Edificant a l'IES Pare Arques.

"Sentim que tenim un govern autonòmic que respon i el nostre compromís es seguir treballant de la seua mà per portar importants millores a Cocentaina", diu Mireia Estepa, qui ha recordat també algunes de les reivindicacions pendents, com la millora de la CV-70 per poder fer el viatge entre Cocentaina i Benidorm per l'interior en menys d'una hora.