El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina obri per primera vegada al públic en general el Refugi Antiaeri

Cocentaina celebra el Dia Internacional dels Museus aquest 21 i 23 de maig.

Serà aquest diumenge 23 de maig, i amb motiu del Dia Internacional dels Museus. També hi haurà un taller d'escriptura per als xiquets. Per la situació sanitària, cal inscripció prèvia. 

Cocentaina també celebra el dia Internacional dels Museus amb diverses activitats. Tot comença aquest divendres 21 de maig amb la conferència de Jorge Soler, el director del Museu de Belles Arts Gravina d'Alacant, el MUBAG, qui explicarà als assistents tot el que cal saber sobre aquest museu de visita indispensable. 

I diumenge 23 de maig hi ha previstes activitats al Refugi Antiaeri, que per primera vegada s'obri al públic en general. La rehabilitació del refugi va acabar just abans que s'iniciarà la pandèmia, i tan sols el van poder visitar els que assistiren a la inauguració. En aquest mes de maig ja s'ha obert la visita però per a grups concertats i amb guia, i aquest 23 de maig s'obri completament al públic. Això si, com cal assegurar l'aforament, cal inscripció prèvia a la web d'entrades de Cocentaina.

A més d'obrir el refugi, diumenge també es farà un taller sobre l'evolució de l'escriptura per als xiquets, i que inclou una visita al Palau Comtal.