El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina ofereix 4 visites guiades per a tot el món

Cocentaina / AM

Cicloturisme, curiositats de les festes de moros i cristians, visites teatralitzades i excursions al paratge de Sant Cristòfol són les 4 visites guiades plantejades.

Des de Cocentaina ens tenen preparat un petit programa on es podrà gaudir de les meravelles i curiositats de la ciutat contestana. Per part de l'Ajuntament, la regidoria de Turisme i diferents col·laboradors, es tindrà l'oportunitat d'assistir a 4 visites guiades, que omplin tot l'estiu i part de setembre i octubre.

Entre aquestes activitats ens trobem 3 d'entrada gratuïta amb rutes cicloturistes, amb eixida des de la plaça del Pla a les 10:00, en la que serà necessari portar ulleres de protecció i guants i ser major de 16 anys; també inclouen una visita a les localitzacions més representatives de la festa de moros i cristians, incloent-hi també al museu de festes, en el que l'eixida serà a la plaça del Pla a les 11:00, i per últim, una excursió per la Serra de Mariola, amb eixida a les 10:00 en l'aparcament del paratge Sant Cristòfol.

L'única visita guiada que tindrà un preu de 5 euros, seria una visita guiada amb teatralització, en el que exploraran des de l'Edat Mitjana fins a l'Art Decó, amb eixida des de l'oficina de turisme a partir de les 10:00.

Ara bé, si per algun cas esteu interessats per assistir alguna de les 4 visites guiades que aniran fent-se al llarg d'aquests mesos, vos deixem el programa complet on tindreu tota la informació per a fer la inscripció i cada dia en què es realitzaran aquestes activitats.