El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina ofereix a FITUR tota la seva riquesa mediambiental, cultural, històrica i gastronòmica

Dins dels objectius també està parlar i promocionar el castell, cuidar el patrimoni i cuidar les festes i tradicions, així com el patrimoni monumental.

Els representants del municipi participen a la fira de turisme a nombroses reunions i donen suport a la Cooperativa de Cocentaina, que presenta l'oli com a màxim estàndar gastronòmic contestà.

El municipi contestà arriba amb una forta aposta per doanr a conèixer tot el seu potencial com a localitat que ofereix molts atractius diferents, i que per tant arriba a un públic ampli. Així ho ha explicat l’alcaldesa de Cocentaina, Mireia Estepa.

Cocentaina reivindica en FITUR la Fira de Tots Sants com una fita internacional, la cata d’oli de la Cooperativa com a producte gastronòmic per excel·lència i també presenta el seu Pla Estratègic 2024-2028. Iván Jover, regidor de Turisme, ha destacat també la presentació de les rutes de turisme actiu que tenen vinculades al patrimoni. I ha destacat el Palau Comtal com una joia cultural i monumental.

Dins dels objectius també està parlar i promocionar el castell, cuidar el patrimoni i cuidar les festes i tradicions, així com el patrimoni monumental. En definitiva, oferir la localitat amb tota la seva riquesa mediambiental, cultural històrica i gastronòmica i convidar a la gent a acostar-se a Cocentaina i descobrir-la.