El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina ofereix un espai d’oci per a joves, ‘El Localet’

"El Localet" obrirà els divendres  de 17h a 20h i els dissabtes de 17h a 21h

L'espai compta amb monitors i monitores i és un lloc on poder jugar a videoconsoles, escoltar música, gaudir del cinema, jugar a jocs de taula, entre altres nombroses activitats que aniran preparant-se i que es poden consultar a la programació en xarxes socials @cocentainajove.

L’oci per a joves és un tema que porta any posant-se damunt de la taula. Amb l’objectiu de resoldre la problemàtica d’alternatives a fer els caps de setmana per part de la joventut, Cocentaina ha creat un espai de trobada.

‘El Localet’ està ubicat a la Casa de la Juventut i és un espai que ofereix poder jugar a jocs de taula, videoconsoles, futbolí, música, cinema, entre altres moltes activitats.

"El Localet" obrirà els divendres  de 17h a 20h i els dissabtes de 17h a 21h amb monitores i monitors que estaran amb els joves assistents a les activitats que s'organitzen. Ja el cap de setmana últim d'abril es van instal·lar a "El Localet" diverses "retroconsoles" amb videojocs clàssics.

La programació d’activitats es pot consultar a les xarxes socials @cocentainajove.

La regidora de joventut Maita Valls, ha animat als joves a que facen propostes per convertir este espai en un lloc agradable on es troben a gust amb els amics.