El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina oferta l’Escola de Pasqua per a que les famílies puguen conciliar

L’escola va dirigida als xiquets i les xiquetes que cursen des d’Infantil a Primària i l’horari de les activitats és de les 9h a les 14h.

Les inscripcions s'obrin aquest 21 fins el 23 de març i hi ha un total de 50 places. L'Escola estarà oberta el 6, 11, 12, 13, 14 i 17 d'abril a les instal·lacions del CEIP Sant Joan Bosco I.

Es tracta de la segona edició de l’Escola de Pasqua, un espai gratuït dirigit a les famílies de Cocentaina que els dies de vacances escolars han de treballar. L’objectiu és facilitar la conciliació.

A iniciativa està organitzada des de la regidoria de Benestar Social i Joventut i serà els pròxims 6, 11, 12, 13, 14 i 17 d’abril a les instal·lacions del CEIP Sant Joan Bosco I. L’escola va dirigida als xiquets i les xiquetes que cursen des d’Infantil a Primària i l’horari de les activitats és de les 9h a les 14h, sent requisit indispensable que l’alumnat estiga empadronat a Cocentaina.

Hi ha unes 50 places, pel que cal inscriure’s amb antelació accedint a aquest enllaç. Les inscripcions son del 21 al 23 de març i cal tant omplir el formulari com presentar la documentació sol·licitada. En cas que les sol·licituds superaren les places disponibles, s’aplicaria el barem que ve definit pel decret del Consell i que prioritza per damunt de tot que els progenitors estiguen treballant, ja que el programa Corresponsables va destinat a la conciliació laboral i familiar.

Aquesta proposta de l’ajuntament de Cocentaina és una de les activitats que estan dins del complet programa amb el qual l’entitat pública es va presentar a la subvenció de Conselleria i que està dins del programa Corresponsables finançat a través del Ministeri d’Igualtat.

L’alcaldessa, Mireia Estepa, comenta que “gràcies a Corresponsables hem pogut oferir a les famílies del poble una conciliació gratuïta en Pasqua, estiu i Nadal, coincidint amb les vacances escolars i en totes les edicions ha tingut una acollida molt exitosa”.