El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina participa en el programa ‘Avalem Joves Plus' amb EMCUJU i EMPUJU

Cocentaina participa en el programa ‘Avalem Joves Plus’ amb EMCUJU i EMPUJU / Alcaldia Cocentaina
El pla d'ocupació juvenil de l'ajuntament de Cocentaina posa en funcionament dos programes

L'ajuntament de Cocentaina durà a terme dos programes dins de l'ocupació juvenil per a fomentar el treball entre la societat jove.

En el programa ‘Avalem Joves Plus' participa l'ajuntament de Cocentaina amb dos programes dins del marc del Sistema de Garantia juvenilamb el que segons Mariona Carbonell, gerent de la Mancomunitat de l'Alcoia i el Comtat "amb aquest programa es compleix amb el compromís de l'equip de govern de recolzar plans per al foment d'ocupació als nostres joves, amb contractes a jornada completa i possibilitat de tenir una oportunitat laboral que els permet adquirir experiència professional".
El programes que estan en funcionament són EMCUJU que ja s'ha iniciat amb la contractació de 3 joves, un del Grau en Turisme, altre del Grau en Publicitat i altre Tècnic en Administració i Finances. Tindrà una durada de 7 mesos i la subvenció que han rebut per a poder dur-lo a terme ha sigut de 29.134,49 €. I l'altre programa és el EMPUJU també amb durada de 7 mesos i subvenció de 70.967,12 € perquè 8 joves aturats treballen a jornada completa realitzaran tasques de manteniment i jardineria. Aquest programa s'iniciarà la primera setmana de setembre.
No obstant i això també s'han sol·licitat altres ajudes per a la contractació d'oficials de pintura pel manteniment d'entorns urbans en el programa EMCORD i EMCORP.
A poc a poc es vol aconseguir més foment del treball.