El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina passa a formar part de la Costa Blanca Film Comission amb l’objectiu d’atraure a empreses del sector audiovisual

Aquest servei serà l’encarregat de presentar les ubicacions disponibles a les productores per a possibles rodatges, gestionar les autoritzacions necessàries, etc.

L'últim any el municipi ha sigut plató en diverses ocasions per a produccions de la cadena autonòmica ÀPunt, el que ha animat a la Regidoria de Turisme a anar més enllà.

Cocentaina oferirà un servei d’assessorament a empreses i professionals del sector audiovisual que vulguen rodar a la capital del Comtat. Ho faran gràcies a que la localitat ha passat a formar part de Costa Blanca Film Commission.

Costa Blanca Film Commission és una oficina de cine creada l’any 2017 per la Diputació d’Alacant amb l’objectiu d’oferir un servei gratuït d’informació, assessorament i tramitació a les productores, agències o empreses audiovisuals, per a facilitar la presa de decisions relatives a la realització d’un rodatge, gravacions o presa de fotografies a fi d’aconseguir que empreses interessades optimitzen els seus recursos, tant humans com materials i econòmics.

L’últim any Cocentaina ha acollit nombroses produccions d’ÀPunt i aquest fet ha animar a la Regidoria de Turisme a anar un pas més enllà.  Aquest servei serà l’encarregat de presentar les ubicacions disponibles a les productores per a possibles rodatges, gestionar les autoritzacions necessàries, com també proporcionar informació quant a l'hostatge i serveis disponibles al municipi.