El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina posa en marxa la campanya de ‘Bons Consum’ a meitat d’octubre

Des de la Regidoria es demana per favor a totes les persones que adquirisquen els bons, que els gasten abans de la Fira per a facilitar la faena dels comerços.

Els establiments poden adherir-se fins el dia 21 d'octubre i la població pot comprar els bons per a gastar al comerç local del 17 d'octubre al 3 de novembre.

Altres localitats de les comarques com Ibi i Alcoi ja han tingut les seves campanyes de ‘Bo Consum’ i han resultat ser un èxit. Ara Cocentaina se suma també amb l’objectiu principal d’incentivar el comerç local.

Els establiments poden adherir-se des d’aquest 14 d’octubre i fins el dia 21 a través de la plataforma a l’apartat destinat a establiments.

Per poder participar com a clients, cal complir dos requisits: ser major de 18 anys i estar empadronat a la localitat. Els bons es podran adquirir des del 17 d’octubre fins el 3 de novembre en aquesta pàgina.

Els interessats hauran d’entrar a la plataforma en l’aparat destinat a consumidors. Igualment, cal que es llegisquen les bases atentament i signar un consentiment per a adquirir-los. En el cas de les persones majors o que no disposen d’ordinador o connexió a Internet, poden passar pel despatx situat al carrer Sant Cristòfol, en horari de 10 a 14 hores, els dies 18 i 19 d’octubre per a comprar-los directament allí presentant el DNI i la targeta de crèdit, ja que no s’acceptaran diners en metàl·lic. Cal saber que es tracta d’una ajuda pública i, per tant, el consumidor està obligat a declarar-lo com a guany patrimonial en l’IRPF de 2022.

Així mateix, és molt important recordar que els bons es poden gastar fins al 3 de novembre, però des de la Regidoria es demana per favor a totes les persones que adquirisquen els bons, que els gasten abans de la Fira per a facilitar la faena dels comerços durant aquests dies en què hi ha tanta afluència de gent.