El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina presenta els seus càrrecs festers

També s'han presentat el cartell oficial de festes i el director de l'himne

Aquest dissabte dia 7 de juliol ha tingut lloc a Cocentaina la presentació dels 4 càrrecs festers encarregats de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina, el cartell de festes, i l'encarregat de dirigir l'himne.

Les festes de Moros i Cristians és una de les festes més importants que es celebra als pobles i ciutats de la nostra comarca, Aquest dissabte dia 7 de juliol ha tingut lloc a Cocentaina la presentació dels 4 càrrecs festers encarregats de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina. Els 4 elegits per aquesta tasca tan important són Miguel Blasco Priego, Capità Cristià de la Filà Cavalles de Llúria; Francisco Nadal Barrachina Cantó, Abanderat Cristià de la Filà Maseros; Santiago Prats Castelló, Capità Moro de la Filà Kabilenyos i per últim, Rafael Agulló Insa, Abanderat Moro de la Filà Muladís. 

També han aprofitat l'esdeveniment per a presentar algunes novetats i comentar l'objectiu d'aquestes festes.

A més, ja han fet oficial el cartell de festes, presentat per Pau Sellés Alòs, que juga amb les formes i els símbols, i han presentat qui serà l'encarregat de dirigir la música de festes per part de Ramon Garcia Soler, una labor que implica una gran responsabilitat. Per això, ARAMULTIMÈDIA ha estat present a l'acte fent possible un vídeo que resumeix tot el viscut a aquesta nit. Tot al vídeo.