El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina presenta la 673a edició de la Fira de Tots Sants

L'alcaldessa ha anunciat un principi d'acord amb l'Agència Valenciana de Turisme, el qual espera que es puga manifestar en 2020 amb una subvenció "a l'altura del que la Fira es mereix".

La capital del Comtat ha presentat en societat la 673 edició de la Fira de Tots Sants, que tindrà lloc entre l'1 i el 3 de novembre, i que enguany entrena la distinció de Festa d'Interés Turístic Internacional. En l'acte de presentació d'aquest divendres s'ha descobert el cartell anunciador de la Fira, obra de Juan Diego Ingelmo Benavente, i que porta per títol "La Fira vola".

L'acte ha tingut lloc a l'exterior del Centre Cultural El Teular, sense la presència (per motius laborals) de l'autor del cartell, però sí amb l'assistència de l'encarregat de llegir el Privilegi d'enguany, el magistrat contestà Miguel Soler Margarit. Serà ell l'encarregat de donar inici oficialment a la Fira el pròxim 1 de novembre, llegint el Privilegi des del balcó del Palau Comtal.

L'alcaldessa ha anunciat un principi d'acord amb l'Agència Valenciana de Turisme, el qual espera que es puga manifestar en 2020 amb una subvenció "a l'altura del que la Fira es mereix". La mateixa alcaldessa ha reconegut que la Fira percep avui dia 6.000 € en matèria de subvencions per part de la Diputació d'Alacant, una quantia que espera que s'incremente fins a una xifra "més digna" arran de l'acord amb  l'Agència Valenciana de Turisme.

El periodista contestà Gabriel Pascual ha sigut l'encarregat de conduir l'acte de presentació, donant pas a més a l'espot publicitari que servirà per a promocionar l'esdeveniment. D'altra banda, l'acte ha estat amenitzat musicalment per la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet, i pel Grup de Danses Cocentaina.