El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina presenta un taller per a l'estimulació cognitiva en persones de tercera edat

Centre social Real Blanc

El taller estarà impartit per Gemma Camallonga Martínez, llicenciada en psicologia. I es realitzarà al Centre Social Real Blanc, Cocentaina.

El taller 'Dóna-li marxa al cervell' es podrà assistir diferents dies entre setembre, octubre i novembre, però les places són limitades, pel que cal fer inscripció.

Cocentaina rep un nou taller, i en aquesta ocasió el cervell és el principal protagonista. Es tracta d'una xerrada en el que el principal objectiu és aconseguir una estimulació cognitiva per a les persones de tercera edat. Taller el qual rep el nom de 'Dóna-li marxa al cervell'.

Pel que fa al taller, aquest estarà impartit per Gemma Camallonga Martínez, llicenciada en psicologia. I es realitzarà al Centre Social Real Blanc, Cocentaina.

Per sort, la xerrada s'impartira durant diferents dies al llarg dels mesos vinents. A setembre sols tindrem un dia, el dimecres 25, però la cosa canvia tant a octubre (2, 16, 23 i 30) com a novembre (6, 13 i 20), en els que tindrem l'oportunitat d'assistir en diferents dies. Això si, allò que no varia és l'horari, que serà de 17:00 a 19:00.

En el cas que esteu interessats, al tindre places limitades és necessària fer una inscripció a la recepció del Centre Social Real Blanc.