El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina presumeix de municipi en les renovades marquesines de l'autobús

L'Ajuntament ha pintat i reparat les marquesines de les parades d'autobús, les sis del nucli urbà i la de l'Alcúdia. I en totes fereix un mosaic d'imatges promocionals del municipi.

L'Ajuntament de Cocentaina ha invertit 11.000 euros per a renovar les marquesines de les parades d'autobús del municipi. S'han repintat i s'ha canviat el sostre en les que ho tenien molt deteriorat.

S'han millorat les sis marquesines de les parades del nucli urbà i també la de l'Alcúdia, "l’única que no estava retolada i tenia el sostre completament trencat, mereixia el mateix tractament que se’ls dona a les que estan dins del poble", diu l'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa.

Les marquesines, abans i després.

A més de les reparacions, s'ha utilitzat per a promocionar turísticament el municipi amb imatges de llocs molt reconeixibles i que es poden vore en cada marquesina. Mireia Estepa diu que "feia alguns anys que no s’intervenia i era necessari actuar perquè algunes marquesines ja estaven pelant-se. Hem aprofitat per a renovar la imatge que mostren, posant fotos més actuals amb una maquetació més moderna".