El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina promociona en FITUR gastronomia i Fira

La regidora de Fira, Mariona Carbonell ha afirmat que ja s'està treballant en la Declaració d'Interés Turístic Internacional per a la Fira.

Cocentaina ha tornat a FITUR, enguany destacant part de la seua gastronomia i el reconeixement de la Fira de Tots Sants com a Bé d'Interés Cultural (BIC). Hem parlat amb l'alcaldessa de la localitat i amb els titulars de les àrees de Fira i Turisme, que han estat presents a la cita madrilenya.

La regidora de Fira, Mariona Carbonell ha afirmat que ja s'està treballant en la Declaració d'Interés Turístic Internacional per a la Fira, un treball que s'està assolint amb la difusió en distintes publicacions d'àmbit internacional. Aquesta distinció s'uniria al BIC de què ja disposa la Fira, que com recorda Mariona és l'única de tota la Comunitat en rebre el distintiu de Bé d'Interés Cultural.

L'altra dels aspectes promocionals que ha volgut destacar Cocentaina en Fitur és el vessant gastronòmic. D'una banda amb la presència a la publicació 'Destinos Gastronómicos de la Provincia de Alicante', per a la qual el xef contestà Kiko Moya ha escrit el pròleg. D'altra banda els responsables del restaurant 'Nou Raspa' han participat en un xou cooking per tal de promocionar la gastronomia de la capital del Comtat.