El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina proposa visites guiades per a conèixer el Castell, el Palau, el Refugi i la pròpia localitat

Totes aquestes activitats tindran un cost de 3 euros i per tal de reservar plaça es podrà telefonar al 965 590 159 o enviar un correu electrònic a visitcocentaina@gmail.com.

El consistori proposa aquestes activitats amb l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural i promocionar la riquesa cultural del municipi.

L’Ajuntament de Cocentaina, des de la Regidoria de Patrimoni i Turisme, ha impulsat diverses visites guiades per conèixer i reivindicar el patrimoni contestà.

Els visitants podran gaudir de les visites guiades al Palau Comtal i al Refugi Antiaeri de dimarts a divendres a les 11 i 18 hores i el dissabte a les 11:30. Així mateix, també hi haurà visites guiades al Castell els dissabtes i diumenges a les 12 hores, així com visites lliures els mateixos dies en horari de 10 a 12 hores per un preu d’1,50 euros. Per altra banda, també hi haurà visites guiades arreu de tot el poble de Cocentaina per visitar el nucli antic (el Raval i la Vila), els taulellets del s. XVIII, les restes de la muralla i altres indrets més desconeguts. A més, de nou, s’ha organitzat també 'scape rooms' dins del Palau Comtal els divendres a les 17, 18 i 19h.

Totes aquestes activitats tindran un cost de 3 euros i per tal de reservar plaça es podrà telefonar al 965 590 159 o enviar un correu electrònic a visitcocentaina@gmail.com.

En paraules de Paco Payà, regidor de Turisme i Patrimoni, “l’objectiu és reivindicar tot el patrimoni artístic del qual gaudeix el nostre poble. Després d’introduir les visites guiades al Castell durant els últims mesos, l’escape room al Palau, d’organitzar la jornada de portes obertes durant el Dia Mundial del Turisme i acordar amb Mundosenior les visites de l’IMSERSO, volem anar més enllà amb aquestes iniciatives, que serviran per a promocionar tota la riquesa del nostre poble”.