El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina recicla 30.000 kg de roba usada

La regidora delegada de Residus Sòlids Urbans, Paqui Ruiz, agraeix també la col·laboració ciutadana i la responsabilitat amb què s'ha tractat l'eliminació d'aquest tipus de residu.

En total, a nivell de Comunitat Valenciana s'han arreplegat 3.173.055kg entre totes les localitats. A Cocentaina s'han arreplegat 30.000kg gràcies a 8 contenidors repartits pel municipi.

Arropa i Koopera son les dos empreses d’inserció que s’encarreguen a Cocentaina i altres localitats de la Comunitat Valenciana d’arreplegar amb els contenidors roba usada per a que puga ser reciclada. Les dades a nivell d’autonomia és que s’han optés 3.173.055kg entre totes les localitats.

Des de les dues empreses agraeixen especialment la col·laboració ciutadana, ja que les dades de recollida a Cocentaina són de 29.598 quilos de recollida en els 8 contenidors situats a la nostra població.

La regidora delegada de Residus Sòlids Urbans, Paqui Ruiz, agraeix també la col·laboració ciutadana i la responsabilitat amb què s'ha tractat l'eliminació d'aquest tipus de residu, que és reciclable i genera ocupació. Finalment, indica que agrairia a tota la ciutadania que quan es produïsca qualsevol incidència en aquests contenidors es posen en contacte amb els tècnics municipals.