El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina repararà i millorarà els parcs infantils

Al parc L'Orxa 4.4 es retirarà tot el paviment de cautxú i es posarà gespa artificial especial per a instal·lacions de jocs infantils

Concretament es realitzaran dos intervencions al parc L'Orxa 4.4 i a l parc Paquito per 15.000€ i 40.000€ respectivament. A la resta de parcs es faran altres millores puntuals.

Aquest estiu han estat estudiant quines eren les intervencions que diferents parcs de la localitat necessitaven.

La primera actuació que es produirà serà el canvi del paviment del parc del C/Almudaina, més conegut com el parc L’Orxa 4.4., on es retirarà tot el paviment de cautxú i es posarà gespa artificial especial per a instal·lacions de jocs infantils. Una altra de les intervencions que van realitzar-se serà la substitució de la zona de jocs del parc Paquito el Chocolatero, canviant els antics elements de fusta per altres renovats d’un material que no precissa de tant de manteniment. Aquestes dos actuacions estan previstes per a finals d’octubre, la seua finançament és mitjançant el romanent de tresoreria i ascendeixen respectivament a 15.000€ i 40.000€.

Des de la regidoria d’Obres i Serveis, Mariona Carbonell, explica que durant aquest termini i posteriorment,  es duran a terme diverses actuacions de millora en la resta de parcs municipals.