El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina reprèn la seua oferta de visites guiades gratuïtes

És necessària la inscripció prèvia contactant directament amb la Tourist Info de Cocentaina al telèfon 965590159, al correu visitcocentaina@gmail.com o a la nova web: www.turismococentaina.com.

El Departament de Turisme de Cocentaina reprèn, a partir d’aquest dissabte dia 4 de juliol, la nova programació de visites guiades gratuïtes.

'Barreja de Cultures' serà la visita teatralitzada que reobrirà una campanya on es podrà gaudir d'una amplíssima, atractiva i diversa oferta de turisme. 

Conèixer el món de les festes, la història local, llegendes tradicionals o les ceràmiques devocionals són els arguments de les visites culturals, mentre que el senderisme, enfocat des de la botànica, la mitologia o la micologia, junt amb diverses propostes de cicloturisme, compondrien l'oferta de turisme actiu.

L'oferta del programa constava originalment de 32 eixides, d'11 temàtiques diferents, que s'agrupen en dos blocs: rutes turístiques culturals i rutes de turisme actiu. Fins a la finalització del programa en novembre, resten encara 16 eixides per gaudir de Cocentaina.

Cal destacar que les visites han estat adaptades a la situació actual per a garantir una total seguretat i compliran amb totes les mesures i prevenció recomanades per les autoritats, així com el requisit d'un aforament màxim per a cada grup. Per tant, és necessària la inscripció prèvia contactant directament amb la Tourist Info de Cocentaina al telèfon 965590159, al correu visitcocentaina@gmail.com o a la nova web: www.turismococentaina.com