El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina se suma a la xarxa gastroturística L'Exquisit Mediterrani

El secretari de Turisme ha visitat el Refugi Antiaeri i la Ruta de la Muralla, actuacions de rehabilitació recents fetes amb el suport de turisme. 
 

El secretari autonòmic de turisme Francesc Colomer ha signat a Cocentaina el conveni per incloure la capital del Comtat dins la marca turística valenciana que impulsa experiències gastronòmiques al territori. També han signat la renovació del conveni pel qual la Generalitat atorga 40.000 euros a la promoció de la Fira de Tots Sants. 

Amb la marca L'Exquisit Mediterrani, Turisme de la Comunitat valenciana vol aglutinar tots els productes i servicis turístics del territori valencià per tal de poder oferir experiències vinculades a la gastronomia. Ja vam vore un exemple amb l'organització de les jornades de plats de cullera que unien costa i interior. Doncs bé, Cocentaina forma part també ara d'aquesta marca, que, com diu Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, "facilita que el nostre poble forme part del motor turístic valencià".

Francesc Colomer assegura que "la suma de Cocentaina a la xarxa gastroturística de la Comunitat valenciana i la seua marca l'Exquisit Mediterrani, ens fa més forts en la construcció d'un dels atributs més demandats i millor valorats pel visitant, la gastronomia". També valora "la nova generació de xefs i cuiners d'aquest territori, que han fet possible que la gastronomia ocupe, cada vegada més, un espai valuós dins la nostra marca turística".

El secretari autonòmic ha aprofitat la seua visita a Cocentaina per a signar el conveni amb el municipi, i pel qual es renova l'ajuda de 40.000 euros per a la promoció de la Fira de Tots Sants. Colomer també ha aprofitat per a visitar el refugi antiaeri i la ruta de la muralla, reformats recentment amb la col·laboració de turisme.