El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina s'incorpora a l'Associació de Fires Espanyoles

Fira de Tots Sants de Cocentaina / AM

L'Associació de Fires Espanyoles és una entitat sense ànim de lucre, creada en 1964, que tanca l'any amb prop de 690 esdeveniments, la major parteix fires comercials i congressos.

La capital del Comptat -que acull una de les Fires més antigues de tot l'Estat- s'ha convertit en sòcia de l'Associació de Fires Espanyoles (AFA).

Amb la incorporació de Cocentaina ja són 27 els membres que formen AFA, entre organitzadors i col·laboradors. La mesura es va acordar durant la junta Junta Directiva que l'associació va celebrar el 17 de desembre, en IFEMA, Fira de Madrid, i on també es va acordar incorporar a la firma tinerfenya Publiservic Canàries.

Recordem que la Fira de Tots Sants de Cocentaina va celebrar en 2019 la seua 673ª edició, amb l'estrena de la seu recent reconeixement de Festa d'Interés Turístic Internacional, i amb una afluència estimada de gent de 486.000 visitants als llarg dels seus tres díes de duració. 

El president d’AFE, Xabier Basañez, s'ha referit amb aquestes paraules a la incorporació de Cocentaina: “Pròxims al tancament de l'exercici anual, donem una calorosa benvinguda a aquests dos nous membres. És una satisfacció que continuem creixent en nombre de socis i que l’ AFE guanye en representativitat."