El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina supera totes les expectatives de recollida de productes per a Ucraïna

També per al dia de la carregada del camió, l’11 de març, es va comptar amb la voluntarietat de la brigada d’obres, els treballadors dels programes del LABORA, els ordenances de cultura i el seu coordinador, així com algunes regidores.

Els contestans i contestanes han estat ajudant aportant material per a enviar a Ucraïna i ajudar a les persones que estant patint la guerra. Els regidors i regidores de quasi tots els partits polítics han sigut els encarregats de empaquetar i classificar totes les donacions.

Els veïns i veïnes de Cocentaina han demostrat, una vegada més, la seua solidaritat, aportant ajuda en forma de material per fer arribar a Ucraïna, país que porta dues setmanes en situació de guerra.

La Casa de la Joventut  es va convertir dimarts i dijous passat en la zona de recollida de productes d’higiene, alimentació, roba i material mèdic per col·laborar en la gran recollida coordinada per la FVMP i Generalitat Valenciana, que iniciarà el seu viatge amb destí Ucraïna, probablement, el 21 de març.

La classificació i empaquetat de les donacions realitzades s’han pogut fer gràcies a l’ajuda de regidors i regidores de quasi la totalitat dels partits polítics de la corporació municipal. També per al dia de la carregada del camió, l’11 de març, es va comptar amb la voluntarietat de la brigada d’obres, els treballadors dels programes del LABORA, els ordenances de cultura i el seu coordinador, així com algunes regidores.

L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, s’emocionava amb la resposta de la Vila Comtal, "la mostra de solidaritat dels veïns i veïnes del poble ha sigut extraordinària, la recollida de productes per a Ucraïna ha superat totes les expectatives que teníem i això ens emociona i ho agraïm de cor. Esperem que prompte arribe tot al lloc i que puguem ajudar a pal·liar la necessitat que esta terrorífica guerra està provocant a persones innocents". Estepa ha explicat també, que seguixen arribant persones refugiades i que se seguix mantenint el contacte amb les que ja s’han assentat a la localitat per ajudar-los i informar-los dels canvis de protocol.