El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Ni cansament pel partit del Reial Madrid ni distracció per la fama mediàtica. El Deportivo compleix en Lliga i supera un rival directe com l'Oriola en la hipotètica carrera per evitar el descens. Jona i Raillo han marcat.

Més informació

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Cocentaina tindrà un monument a la Mare de Déu del Miracle 

Imatge facilitada per l'Ajuntament de Cocentaina

El monument i les obres a la plaça de l'església de Santa Maria s'inclouen dins de la commemoració del cinqué centenari del miracle de les llàgrimes a Cocentaina.

Ja s'han iniciat les obres per adequar la plaça del Cardenal Ferris, a l'església de Santa Maria, i on s'ubicarà el monument a la Mare de Déu, fet per l'artista contestà Moisés Gil.

L'Ajuntament de Cocentaina destina 10.000 euros a les obres de reforma a la plaça Cardenal Ferris, que acollirà el monument a la Mare de Déu del Miracle. Les actuacions afecten la part central de la plaça, d'on es retirarà el sortidor i es construirà una plataforma pavimentada amb gespa artificial. 

En aquesta plataforma és on s'ubicarà el monument a la Mare de Déu, escollit per la comissió del V Centenari del miracle de les llàgrimes, i subvencionat dins dels 120.000 euros que l'Ajuntament ha destinat al llarg de 2019 i 2020 a la celebració del centenari.

Les obres de la plaça està previst que acaben a principis del 2021, i que el centenar concloga amb la col·locació de l'estàtua de Moisés Gil a la Mare de Déu.