El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina torna a oferir una Escola de Nadal gratuïta

A banda de les activitats habitualss'ha preparat unaexcursió al museu del Joguet en Onil, on tindran un espectacle de titelles, una jornada de jocs arcade i una sessió de cinema nadalenc.

La iniciativa està dirigida a xiquets i xiquetes d'infantil iprimària (de 3 a 12 anys) i serà del 23 al 30 de desembre de 9h a 14h. En total hi ha 50 places disponibles, pel que cal fer inscripció i presentar la documentació que se solicita.

Aquesta fórmula ja es va gastar a l’Estiu i a Pasqua i busca oferir un espai on els xiquets i les xiquetes puguen assistir durant els períodes de vacances a l’escola mentre els seus progenitorrs segueixen treballant. Es troba emmarcat dins de la subvenció de Conselleria del Pla Corresponsables, finançat a través del Ministeri d’Igualtat.

L’Escola de Nadal está dirigit de 3 a 12 anys i és gratuïta i tindrà lloc del 23 de desembre al 30 de desembre a les instal·lacions del CEIP Sant Joan Bosco (1) amb un horari de 9h a 14h els dies laborables.

Les places són limitades, ja que sols hi ha 50 i la inscripció es podrà fer accedint al formulari del QR del cartell o a l’enllaç web. Serà indispensable adjuntar la documentació que justifique la puntuació obtinguda per tal de fer la matrícula, que estarà oberta del 21 al 25 de novembre. Es prioritzarà que els progenitors estiguen treballant.

La regidora de l’àrea social i alcaldessa, Mireia Estepa, ens comenta que a banda dels tallers que es realitzaran, els i les beneficiàries aniran d’excursió al museu del Joguet en Onil, tindran un espectacle de titelles, una jornada de jocs arcade i una sessió de cinema nadalenc, "tot un recull d’activitats per passar de forma divertida alguns dels dies de les vacances de Nadal".