El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina trau pit amb un increment de població i una mitjana d'edat de 44 anys

Cocentaina tanca 2019 amb 54 persones més empadronades al municipi. L'alcaldessa diu a més que "l'envelliment poblacional no afecta el municipi contestà", amb una mitjana d'edat de 44 anys.

L'Ajuntament de Cocentaina es mostra satisfet amb l'increment de població al municipi. Segons les dades oferides pel consistori, el municipi iniciava l'any amb 11.650 persones empadronades, i acaba amb 11.704, la qual cosa suposa un increment de 54 habitants. No especifiquen des del consistori si l'increment es deu a nous naixements o trasllats. Parlem de xifres d'empadronament, perquè al mes d'abril del 2019 feren balanç de població on ja havien assolit els 11.711 habitants gràcies a la natalitat

Hi ha més homes que dones a Cocentaina, vora 200. I la mitjana d'edat se situa en els 44 anys, "tota una mostra que l'envelliment poblacional no afecta el municipi contestà" asseguren des del consistori. 

L'alcaldessa Mireia Estepa assegura que "el gran objectiu del govern és que aquest siga el poble on millor poden establir un pla de vida les persones, proveint-les d'uns bons serveis municipals i d'un entorn que faça còmode i acollidor viure. Cal seguir treballant de valent aquests aspectes per tindre una població arrelada i millorar la nostra convivència, a açò dediquem cadascun dels nostres esforços".