El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina traurà de nou les ajudes a empreses de recent creació

Ajuntamentt de Cocentaina

Les bases es publicaran pròximament en el Butlletí Oficial de la Província, i aleshores es disposarà de 20 dies hàbils per a reclamar les ajudes.

Són les ajudes C'CREA, que en el 2020 no es pogueren convocar, però que enguany cobriran les dos anualitats. Són 3.000 euros per a les empreses establides a Cocentaina a partir de setembre del 2019.

La Junta de govern de l'Ajuntament de Cocentaina ha aprovat les bases per al programa C'CREA, ajudes per a les noves empreses establides a la capital del Comtat.

Per a ser beneficiari, cal tindre l'activitat econòmica a Cocentaina, i haver-la iniciat a partir de l'1 de setembre del 2019. S'ha de justificar unes despeses d'entre 5.000 i 15.000 euros i tindre tota la documentació en regla. Poden optar a un màxim de 3.000 euros d'ajuda.

També es pot optar a un complement d'un màxim de 1.000 euros si es compleixen determinats complements socials, com que l'activitat estiga situada al centre o siga d'especial interés.

La regidora d'hisenda Mariona Carbonell explica que "amb l’aprovació d’aquestes bases es pretén seguir donant impuls a l’activitat econòmica de Cocentaina i estar al costat dels nous/ves emprenedors/es que hagen tirat endavant amb el seu model de negoci, cosa que sempre és beneficiosa per al poble. També hem optat per afegir l’any 2020 per no deixar enrere les persones que en plena pandèmia van decidir de forma valenta obrir el seu negoci".