El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina vol seguir amb la contractació de 13 joves durant un període d'un any i sol·licita una nova subvenció

Cocentaina vol seguir amb la contractació de 13 joves durant un període d'un any i sol·licita una nova subvenció
El total de la subvenció sol·licitada ascendeix als 248.213,64 euros.

Cocentaina sol·licita una nova subvenció per a la contractació de 13 joves durant un període d'un any que ascendeix als 248.213,64 euros.

L'Ajuntament de Cocentaina ha sol·licitat una nova subvenció convocada en el Programa Avalem Joves Plus per a l'engegada de dos nous programes dins del pla d'ocupació juvenil, en el marc del Sistema de Garantia Juvenil.

El total de la subvenció sol·licitada per a la contractació d'aquestes 13 joves durant un període d'un any ascendeix als 248.213,64 euros.

Per a participar en diversos departaments i projectes de l'ajuntament contestà s'aplica el programa, denominat EMCUJU (Contractació de persones joves contractades qualificades en el marc del Sistema de Garantia Juvenil), per a 4 joves aturats, menors de 30 anys i durant 12 mesos.

Els altres programes que ha sol·licitat l'Ajuntament són l'EMPUJU (programa per a la contractació de persones joves per a treballar en entitats locals en el marc del sistema de Garantia Juvenil), per a 9 joves aturats de llarga durada, que durant 12 mesos i a jornada completa realitzaran tasques de peó jardineria, atenció en Tourist Info, grau d'Història, Mestre d'educació infantil, Grau publicitat i gestió administrativa pública.

Mariona Carbonell, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina, espera poder comptar amb aquestes ajudes per tal de “contribuir al foment de l'ocupació entre les franges més joves de la població. És important que des de les administracions locals, com a les més pròximes a la ciutadania, treballem per optar a aquestes subvencions i fem tot el possible per a combatre els efectes de la desocupació. A més, també podem reforçar alguns sectors de l'administració i implicar activament a aquests joves en el funcionament d'un ajuntament d'una mida menut com el nostre però amb una organització i uns processos administratius molt complexos”