El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Mor una dona en un incendi a Alcoi

Mor una dona en un incendi a Alcoi

Ha sigut al carrer Sant Vicent Ferrer, i els Bombers sospiten que el foc s'ha iniciat per un braser. La dona, d'avançada edat, ha mort en principi per la inhalació de fum.

Més informació

Mor una dona en un incendi a Alcoi

Cocentaina també celebra un 9 d'Octubre ple de cultura

9 d'Octubre

L'acte serà el 9 d'octubre a les 12 h. al Patí d'Armes del Palau Comtal

El 9 d'Octubre, com no podia ser d'altra manera, també se celebra a Cocentaina. L'acte institucional se celebrarà el mateix divendres a les 12 h al Palau Comtal. També hi haurà activitats per a tots els públics amb la festa dels valencians com a protagonista. Els actes estan organitzats gràcies a l'Ajuntament de Cocentaina, l'Agència de Promoció del València (AVIVA) de Cocentaina i la Mancomunitat.

Els primers actes dins del programa del 9 d'Octubre ja s'han celebrat. La nit de contes al Palau Comtal s'ha celebrat el dissabte 3 d'octubre amb la participació de Jordi Raül Verdú i Almudena Francés.

Per a la resta d'actes, les invitacions es poden realitzar ja a la nova web entrades.concentaina.es . El mateix divendres 9 d'octubre començarà amb una cercavila adaptada a la situació sanitària a càrrec de la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet. A les 12 h, el Patí d'Armes del Palau Comtal acollirà l'acte institucional i la lectura del manifest a càrrec de la Garbera Cultural El Guaret. L'activitat finalitzarà amb una Muixeranga.

Les activitats per a tots els públics s'allarguen fins al dissabte 10 d'octubre. Al matí (11 h.), el Palau Comtal serà un dels escenaris de la V Ruta de Contacontes de L'Alcoià i El Comtat. A les 19 h, concert de Pau Puig i Cati Plana al Centre Cultural El Teular.