El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina també celebra un 9 d'Octubre ple de cultura

9 d'Octubre

L'acte serà el 9 d'octubre a les 12 h. al Patí d'Armes del Palau Comtal

El 9 d'Octubre, com no podia ser d'altra manera, també se celebra a Cocentaina. L'acte institucional se celebrarà el mateix divendres a les 12 h al Palau Comtal. També hi haurà activitats per a tots els públics amb la festa dels valencians com a protagonista. Els actes estan organitzats gràcies a l'Ajuntament de Cocentaina, l'Agència de Promoció del València (AVIVA) de Cocentaina i la Mancomunitat.

Els primers actes dins del programa del 9 d'Octubre ja s'han celebrat. La nit de contes al Palau Comtal s'ha celebrat el dissabte 3 d'octubre amb la participació de Jordi Raül Verdú i Almudena Francés.

Per a la resta d'actes, les invitacions es poden realitzar ja a la nova web entrades.concentaina.es . El mateix divendres 9 d'octubre començarà amb una cercavila adaptada a la situació sanitària a càrrec de la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet. A les 12 h, el Patí d'Armes del Palau Comtal acollirà l'acte institucional i la lectura del manifest a càrrec de la Garbera Cultural El Guaret. L'activitat finalitzarà amb una Muixeranga.

Les activitats per a tots els públics s'allarguen fins al dissabte 10 d'octubre. Al matí (11 h.), el Palau Comtal serà un dels escenaris de la V Ruta de Contacontes de L'Alcoià i El Comtat. A les 19 h, concert de Pau Puig i Cati Plana al Centre Cultural El Teular.