El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coeval i Aselec promouen uns premis per a homenatjar Sergio Pomar

Sergio Pomar Montahud va fundar l'empresa INEL en 1987. | Foto: ASELEC
  • COEVAL va ser testimoni de la convicció de Sergio Pomar per a defendre l’associacionisme com un punt d’encontre, diàleg i cooperació entre empresaris i empreses.
  • Sergio Pomar va ser membre i vicepresident de l’Associació d’Empresaris d’Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València (ASELEC).

El dijous 8 d’octubre de 2020 el món empresarial es va col·locar al pit un llaç negre amb motiu de la mort de Sergio Pomar. Ara, COEVAL i ASELEC, associacions en les quals Pomar va deixar clara la seua passió per l’associacionisme, han volgut retre-li homenatge.

El dijous 8 d’octubre de 2020 el món empresarial es va col·locar al pit un llaç negre amb motiu de la mort de Sergio Pomar, l’empresari ontinyentí que va acabar convertint-se en un referent del sector energètic. La passió de Pomar de l'associacionisme, qui va estar el fundador d’INEL en 1987, el va espentar a ser membre i vicepresident de l’Associació d’Empresaris d’Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València (ASELEC), entitat que hui dia acull prop d’un miler d’empreses del sector.

COEVAL, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida va ser testimoni de la convicció de Sergio Pomar per a defendre l’associacionisme com un punt d’encontre, diàleg i cooperació entre empresaris i empreses. Ara, mig any després de la seua anada, ASELEC i COEVAL han volgut impulsar els Premis Sergio Pomar Montahud amb intenció de retre-li homenatge.

 

PREMIS SERGIO POMAR MONTAHUD 1ª EDICIÓ

Aquesta primera edició comptarà amb l’entrega d’un guardó, promogut per COEVAL, a la Iniciativa Empresarial. Aquest serà un premi únic en concepte de reconeixement a les empreses i autònoms que hagen implantat accions innovadores que suposen canvis en qualsevol àmbit o departament de l’empresa, així com noves línies de negoci o productes innovadors. La concessió del premi suposarà una dotació econòmica de 1.500 €.

D’altra banda, ASELEC serà la responsable de fer entrega del reconeixement al millor Projecte de finalització de Mòdul de Grau Superior de Formació Professional realitzat per alumnes de centres d’FP de la província de València en l’àmbit de les Instal·lacions Elèctriques, Automatització, Telecomunicacions i Energies Renovables. En aquest cas la dotació econòmica serà de 1.000 € en equipament material per al centre de Formació Professional i de 2.000 € per a l’alumne. La meitat d’aquests 2.000 € es repartiran en metàl·lic i l’altra meitat en un bo formatiu a consumir en cursos promoguts per ASELEC i FEMEVAL, la Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana.

Tota la informació dels Premis Sergio Pomar Montahud pot trobar-se al web de COEVAL i ASELEC.