El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Col·laboració policial entre Alcoi i Alzira per detindre un fugat 

Imatge de recurs

El detingut feia quatre anys que utilitzava diverses identitats de familiars i coneguts per despistar els agents. FInalment l'han detingut a Carlet. 

El detingut és un home espanyol de 27 anys, que està fugit de la justícia des de l'any 2016 i que suma tres ordres de detenció de diferents jutjats, una d'elles inclou l'ingrés en presó. No es detallen els càrrecs però la Policia assegura que compta amb un "ampli historial delictiu".

Els agents expliquen que l'ara detingut utilitzava les identitats de familiars i coneguts per poder evadir l'acció policial. Però el passat mes d'octubre el detectaren en dos llocs: en un control policial d'Algemesí del qual es va donar a la fuga; i en un hospital proper, on va intentar que l'atengueren amb la targeta sanitària d'un altre. El personal sanitari ho va detectar, però el detingut va fugir abans que arribara la policia. 

Finalment els agents descobriren que havia concertat cita mèdica a Carlet amb una altra identitat falsa, i la policia d'Alcoi i Alzira, "perfectament coordinats", van establir un dispositiu per tal de detindre'l sense opció a que puguera fugir de nou.

A banda dels delictes pels quals ja era buscat, i que no s'han especificat, el detingut ha quedat acusat d'usurpació de l'estat civil. Ha quedat a disposició del jutgat de Carlet.