El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Col·lectiu - Compromís aposta pel cicloturisme a Cocentaina

Jordi Pla / Col.lectiu - Compromís
Aprofitant el potencial del Campionat d'Espanya i l'arribada de la Volta a la Comunitat

El Col·lectiu-Compromís aposta per potenciar el turisme. I en aquesta ocasió, per potenciar el turisme esportiu a Cocentaina a través del cicloturisme. Segons explica el regidor Jordi Pla, “el Campionat d’España, el final a la Cantera de la Volta a la Comunitat, i els respectius trofeus Mare de Déu del Miracle i Sant Hipòlit situen a Cocentaina ben posicionada dins del mapa ciclista. A banda, cal sumar la tradició i la gran afició al ciclisme que tenim al poble i a la comarca”.

Jordi Pla cita el treball d’investigació del geògraf Quino Palací titulat “El cicloturismo: un nuevo producto para el desarrollo local y turístico de la província de Alicante” com a una bona ferramenta a tenir en compte.

El regidor conclou dient que “equips professionals fan les seues pretemporades a pocs quilòmetres del nostre poble i l’impacte dels finals d’etapa que han sigut retransmesos per televisió són elements que han de ser aprofitats per l’equip de govern per fer aliances amb altres institucions i organismes per situar Cocentaina en una bona posició dins del mercat cicloturista per a generar més ingressos als hotels i hostaleria local”.