El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Col·lectiu-Compromís de Cocentaina reclama millor manteniment en el parc de la Torreta i il·luminació a la pujada de Sant Cristòfol

Desperfectes al parc de la Torreta / Col.lectiu - Compromís
Manteniment de parcs i àrees industrials

La coalició Col·lectiu - Compromís aposta per un major manteniment dels parcs, jardins i carrers del poble de Cocentaina, concretament del parc de la Torreta. D'altra banda, reclama posar en marxa l’il·luminació a la pujada Sant Cristòfol del polígon industrial

La coalició Col·lectiu - Compromís aposta per un major manteniment dels parcs, jardins i carrers de Cocentaina, concretament del parc de la Torreta. D'altra banda, reclama posar en marxa l’il·luminació a la pujada Sant Cristòfol del polígon industrial.

La regidora Paula Figuerola afirma que “la falta de manteniment es veu amb una simple ullada. El parc infantil té molts desperfectes des de fa molt de temps i instem a l’equip de govern a que es pose mans a l’obra per arreglar tots els desperfectes i així evitar possibles accidents”. A més a més, Figuerola explica que “aquesta zona és molt transitada per la seua proximitat al Sant Joan Bosco I, al nucli antic i també té diferents cafeteries al seu voltant. I l’estat del parc deixa molt que desitjar”.

Altre regidor de Col·lectiu Compromís, en aquest cas, Jordi Pla, indica que "portem treballant durant tota la legislatura per a la millora dels nostres polígons industrials i continuarem fent-ho per tenir unes àrees empresarials del segle XXI”. Pla continua dient que “és urgent i necessari posar en marxa l’il·luminació al carrer Pujada Sant Cristòfol per a millorar la seguretat i la visibilitat durant la nit. Hi ha una gran quantitat de treballadors, empreses i usuaris de la zona que ho reclamen i és fonamental fer-ho realitat”.