El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Col·lectiu-Compromís i Govern Municipal de Cocentaina, en desacord per la gestió del turisme

Toni Hernández i Mireia Estepa a FITUR en una entrevista per a ARAMULTIMÈDIA
Durant la celebració de FITUR, els Moros i Cristians desfilaran per la Plaça de Callao a Madrid

La formació nacionalista sosté que "el PSOE ni creu ni aposta pel turisme com a una ferramenta per dinamitzar econòmicament Cocentaina i l’exemple més clar és que els diumenges el Palau està tancat i el Castell porta un any sense poder rebre visites per desperfectes”. Mireia Estepa no ho veu d'igual forma i sosté que "respecte al Castell ja poden parar de mentir" perquè "el Castell estava tancat perquè estaven fent les obres pels danys de les pluges, obres que necessitaven un permís de Conselleria, de la del seu Vicent Marzà"

El govern socialista i Col·lectiu - Compromís no troben punts en comú pel que fa al turisme del municipi i la seua gestió. El partit que dirigeix Xavi Anduix recorda els "incompliments de l'alcaldessa" sobre un "estand propi a FITUR, el tancament del Palau els diumenges i la nul·la planificació turística del PSOE". Mireia Estepa contesta dient que "mai ha parlat d'un stand propi, que val més de 10.000 euros, sinó d'un espai propi, que és el que des de fa un temps ja tenim". L'alcaldessa afegeix que "hem lluitat molt per poder oferir una roda de premsa" a la fira turística més important d'Espanya que se celebrarà del 17 al 21 de gener a 2018. A més, els Moros i Cristians desfilaran per la Plaça de Callao a Madrid.

El regidor nacionalista, Jordi Pla, recorda que “l’any passat la presència del nostre poble a FITUR fou insignificant. Així ens ho van fer arribar professionals del sector de Cocentaina i de la comarca. Ens alegrem que després de mostrar la nostra disconformitat al plenari i a la premsa sobre l’escassa presència a l’anterior edició, l’equip de govern haja intentat revertir la situació. Sembla que si no es fa una bona fiscalització per part nostra, el PSOE no actua”. Estepa contesta que "més que mai tindrem rellevància en els actes a FITUR. Pareix que els moleste que el govern socialista aconseguisca portar el nom de Cocentaina lluny, haurien d'alegrar-se, ja que ells no han menejat ni un dit".

Jordi Pla, indica que “el PSOE ni creu ni aposta pel turisme com a una ferramenta per dinamitzar econòmicament Cocentaina i l’exemple més clar és que els diumenges el Palau està tancat i el Castell porta un any sense poder rebre visites per desperfectes”. Mireia Estepa no ho veu d'igual forma i sosté que "respecte al Castell ja poden parar de mentir" perquè "el Castell estava tancat perquè estaven fent les obres pels danys de les pluges, obres que necessitaven un permís de Conselleria, de la del seu Vicent Marzà".