El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Col·lectiu-Compromís sol·licita una resposta ràpida i urgent davant la falta de policies locals a Cocentaina

Policia Local Cocentania
  • "El nostre poble deuria tindre 25 policies en plantilla i actualment sols en té 13 amb la necessitat patent que hi ha al nostre poble darrerament". Afirmen des de Col·lectiu Compromí.

Aquesta setmana la localitat contestana es quedarà amb sols 13 agents en actiu. A partir del dilluns 25 de juliol, Cocentaina sols comptarà amb 13 dels 25 policies locals que ens pertoquen.

El Col·lectiu Compromís denuncia i exigeix responsabilitats a l'alcaldessa i a la regidora de seguretat ciutadana davant l'escàs nombre d'efectius policials a la localitat. El portaveu del Col·lectiu Compromís, Jordi Pla, es mostra sorprés i atònit de què a Cocentaina  no tinguen policies locals en ple estiu per a fer front a les necessitats que tenim com a poble.

"Cocentaina necessita una policia local de proximitat, ben dotada de recursos econòmics i materials", demanen des de la coalició contestana. El Col·lectiu Compromís per Cocentaina afirma que fa molts anys que l'equip de govern no presta atenció als nostres policies que estan infradotats, amb unes instal·lacions obsoletes i una inversió mínima. "El nostre poble deuria tindre 25 policies en plantilla i actualment sols en té 13 amb la necessitat patent que hi ha al nostre poble darrerament".

Davant aquest fet, la coalició contestana demana a l'alcaldessa i a la regidora de seguretat ciutadana que "òbriguen els ulls, que s'adonen que els policies locals del nostre poble no volen treballar ací perquè se senten maltractats i mal pagats". Per això, exigeixen que s'aplique una millora en les condicions laborals dels nostres policies, ja que els nostres policies són els que dia rere dia es deixen la pell per protegir-nos i cal que els dotem de recursos.