El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Accident entre dues motos al port de Bocairent

La col·lisió s’ha produït prop del km 9 de la CV-81. | Foto: Vicent Gandia (vjgandia)
  • L’accident ha tingut lloc a la carretera que uneix els municipis d’Ontinyent i Bocairent.

  • Els dos motoristes, un d'ells menor d’edat, van resultar ferits i van haver de ser traslladats a l’hospital.

Aquest diumenge, a poc més de les 11.30 hores del matí, dos motoristes van col·lisionar frontalment al port de Bocairent, prop del kilòmetre 9 de la carretera CV-81.

A les 11.34 hores del diumenge, el Centre de Coordinació d’Emergències va rebre l’avís d’un accident entre dues motocicletes al port que uneix les localitats d’Ontinyent i Bocairent, més concretament al terme municipal de Bocairent.

Segons informen fonts oficials, amb la zona protegida i amb el tràfic correctament regulat, els efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local desplaçats fins al lloc de l’accident van socórrer les víctimes fins a l’arribada dels sanitaris, al voltant de les 12.10 hores.

Passats vint minuts de l’arribada dels professionals sanitaris, les unitats mobilitzades van abandonar la zona, passant la Guàrdia Civil a fer-se càrrec de la situació. El CICU, després d’atendre in situ els ferits, va traslladar ambdós afectats a l’hospital. Un dels motoristes va haver de ser evacuat amb helicòpter des del Poliesportiu.