El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Col·locats tots els pilons al Pont de Sant Jordi d'Alcoi i oberts a la circulació els dos carrils

Pont de Sant Jordi / R. Lledó
Dissabte 23 de desembre obri al trànsit el Viaducte de Canalejas en les dues direccions

Segons ha confirmat el regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, a ARAMULTIMÈDIA, durant el matí d'aquest divendres 22 de desembre es netejarà i s'obrirà a vianants les dues voreres. Pel que fa a la circulació de vehicles, ja es pot transitar amb normalitat

Els 180 pilons ja estan instal·lats a ambdues voreres del Pont de Sant Jordi. Segons ha confirmat el regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, a ARAMULTIMÈDIA, durant el matí d'aquest divendres 22 de desembre es netejarà i s'obrirà a vianants les dues voreres (encara que ja hi ha vianants durant la vesprada del dijous). Pel que fa a la circulació de vehicles, ja es pot transitar amb normalitat. Cal recordar que el dissabte, l'autobús urbà és gratuït.

Respecte al Viaducte de Canalejas, romandrà tancat al trànsit en direcció Passeig Ovidi Montllor - Centre fins al dissabte 23 de desembre. Tal com se’ls va explicar als veïns, al Nadal estaran finalitzades les obres d’aquesta infraestructura que uneix el centre amb el barri del Viaducte i a partir del dissabte ja estaran oberts els dos carrils.

Decoració entre els pilons

L'Ajuntament d'Alcoi ha informat que ara que ja s'han col·locat els pilons, es podrà demanar el seu enllumenat format per plaques de ‘metacrilat retro enllumenades’, ja que aquestes es fabriquen a mida i és necessari esperar a la col·locació dels pilons per assegurar-se’n que s’adapta al pendent i les característiques del pont.

Aquesta il·luminació porta com a decoració una part de l’escut d’Alcoi que podem trobar en gran part del mobiliari urbà, com ja ha fet públic el consistori.

Més activitats per al Nadal Alcoià

El dissabte 23 de desembre tindrà lloc "L’Asguinaldo al Carrer", un acte organitzat pel Grup de Danses Sant Jordi, on participen també la majoria de colles de dolçaines i percussió d’Alcoi. Per celebrar aquest acte solidari i tradicional estarà tallat al trànsit de 18 a 20.30 hores el carrer Sant Llorenç, des del seu començament fins al Centre Cultural. Es podrà accedir a la Zona Alta pujant per Sant Nicolau, també es podrà circular pel carrer Sant Josep i baixar cap a l’Avinguda País Valencià.