El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Colp d'efecte de l'Ontinyent 1931 amb el fitxatge de Francesc abans del derbi

Francesc, amb la samarreta de l'Ontinyent CF
  • Fitxage estrella del conjunt de Roberto Bas
  • Podrà jugar el derbi

Colp d'efecte de l'Ontinyent 1931 de cara al gran derbi del cap de setmana davant el Deportivo Ontinyent. El club ontinyentí s'ha fet amb els servicis de Francesc Vidal, davanter de Xàtiva, procedent del Canals i que ja va militar a l'Ontinyent CF dos anys, amb ascens a 2a B inclós.

A portes del derbi l'Ontinyent 1931 augmenta el seu potencial amb un reforç de luxe per a la davantera. Es tracta de Francesc Vidal, altre vell conegut que torna al Clariano per a defensar la samarreta blanc-i-negra que ja es va enfundar dues temporades amb Mullor a la banqueta, amb ascens inclòs a la 2a B. En la primera temporada com a futbolista ontinyentí es va quedar a les portes de l'ascens, amb la famosa remuntada davant el Tarazona, truncada minuts després amb la segona diana dels aragonesos. Al següent any, es va rescabalar de la decepció anterior i va aconseguir ascendir en la famosa tanda de penals a Alaba. 
El killer xativí aterra de nou a l'avinguda del Tèxtil procedent del Canals, esquadra que milita al grup 4t de la Regional Preferent i amb el qual portava anotades quatre dianes. Als 33 anys, Francesc, que ha estat pare recentment, presenta un curriculum vitae envejable en el futbol amateur amb sis temporades a la Tercera divisió i sent la campanya 2018-19 la més prolífica en gols amb 25 dianes defensant la samarreta ganxuda.

Francesc que ha entrenat amb l’Ontinyent 1931 CF dijous i divendres té la fitxa tramitada i ja està a disposició de Roberto Bas per a ser de la partida davant el Deportivo Ontinyent.