El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Com afecta el canvi climàtic a la Font Roja? Més de 40 científics ho expliquen en les III Jornades científiques

Jordi Martínez, Santi Cózar, Andreu Bonet i Salvador Palop / AM
La inscripció és gratuïta i se celebraran el 3, 4 i 5 de novembre

Dins la notícia podeu conèixer el programa al complet. El programa és estens amb més de 20 presentacions i 3 conferències convidades. Participaran més de 40 científics

El Parc Natural de la Font Roja celebra les III Jornades científiques en el seu 30 aniversari de la declaració. El programa és estens amb més de 20 presentacions i 3 conferències convidades. Participaran més de 40 científics. En l'arxiu adjunt sota la fotografia podeu veure el programa complet.

El professor de la Universitat d'Alacant, Andreu Bonet, ha destacat que els principals problemes que s'abordaran en les jornades seran els canvis en el nivell de funcionament del parc com, per exemple, el ritme de caiguda de la fulla, canvis en poblacions de diferents espècies animals o vegetals (carrasca), etc.

Salvador Palop, director conservador dels parcs Font Roja i Mariola, indica que l'objectiu de les jornades és "analitzar com afecten la Font Roja els processos de canvi global".A la presentació, també hi ha assistit el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi, Jordi Martínez, i el regidor de Medi Ambient d'Ibi, Santi Cózar.