El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Com afecta la Intel·ligència Artificial a les nostres vides i empreses

Si t'interessa, encara pots inscriure't en aquest enllaç.

#InteligenciaArtificialAlcoy

Les Jornades tindran lloc el 10 i 11 de setembre. Dijous de vesprada hi haurà conferències per al públic en general, i divendres de matí tallers amb CEO's d''empreses. S'han apuntat vora 300 persones en modalitat tant presencial com a distància.

"Ja tenim intel·ligència artificial en molts llocs, i potser no ho identifiquem com intel·ligència artificial". Així ho diu la consellera d'Innovació i Ciència Carolina Pascual, en la presentació sobre les jornades d'aquesta mateixa setmana. L'objectiu és, com diu l'alcalde Toni Francés, "traslladar la importància de la intel·ligència artificial per al present i futur de la nostra societat".

Les jornades s'emmarquen dins l'estratègia del Districte Digital, i tindran lloc aquesta setmana en dos sessions. El dijous 10 de setembre de vesprada hi haurà conferències sobre la IA en les coses, com edificis o vehicles. I divendres serà el torn de les empreses, amb tallers informatius sobre màrqueting o logística. Carolina Pascual assegura que "cal fer arribar a la ciutadania les ferramentes tecnològiques que tenim a la nostra disposició hui en dia".

Hi ha inscrites vora 200 persones per a dijous i altre centenar per a divendres, en dos modalitats diferents, presencial o en línia. Encara tens temps d'inscriure't en aquest enllaç