El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Com combatre la rutina, un dels principals temors de les parelles

Hi ha llocs especialitzats en oferir-nos un entorn diferent per a trencar amb la monotonia en la nostra relació.

Vivim en una societat en la qual no ens queda gairebé temps lliure per a gaudir de moments especials o d'oci i això afecta cada vegada més les nostres relacions personals, especialment les de parella. És un dels motius, de molts possibles, que fan que les trobades íntimes, en lloc de ser el moment especial i diferent, siguen una cosa rutinària i avorrida.

Segons una enquesta de Second Love (una xarxa social per a infidelitats), el principal temor en una relació és caure en la rutina (40%), per sobre de problemes econòmics i fins i tot de les infidelitats.

Però què hem de fer per a acabar amb aquest problema sense necessitat d'assistir a una teràpia de parella? La resposta és simple. Cal provar coses noves.

En internet trobarem infinitat d'idees perquè l'espurna torni una altra vegada als moments més íntims. Jocs de rol, joguines sexuals, intercanvis de parella… Tot pot ajudar a descobrir noves maneres de tenir relacions íntimes sense avorrir-se i fent de cadascuna d'elles un moment diferent.

Però en els últims anys s'h posat de moda també sortir de casa i canviar el lloc habitual on una parella sol tenir aquestes trobades. Ara hi ha multitud d'hotels discrets en els quals podem trobar habitacions totalment equipades per a fer aquesta experiència molt més completa, com és el cas de la Perla Negra BCN. Ací trobaràs quatre habitacions diferents amb tot el necessari per a canviar d'aire i donar-li un toc més eròtic a la relació. A més, en la Perla Negra BCN, disposen de molts més serveis que poden gaudir-se tant a soles com acompanyat, com per exemple la possibilitat de fer trios, ja que disposen d'escorts per a realitzar qualsevol fantasia sexual.