El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Com el sector del plàstic de la Foia de Castalla ajuda a l'economia circular: tema del nou seminari de la UA

La seua particular capacitat de gestió ve recolzada per un teixit empresarial compost per xicotetes i microempreses.

L'esdeveniment serà el divendres 18 de novembre a les 12h i tractarà de l'experiència de l'aplicació de l'economia circular en l'organització d'activitats relacionades amb l'elaboració del plàstic a la Foia de Castalla.

Aquest divendres 18 de novembre a les 12h, la Càtedra de Transformació del Modelo Econòmica de la Universitat D’Alacant ha organitzat un seminari online per parlar d’economia circular a la província d’Alacant. Per a poder assistir cal inscriure’s prèviament, encara que és gratuïta.

L’exemple elegit i que serà protagonista de l’esdeveniment és el plàstic a la Foia de Castalla. L'associat de l'associació d'empresaris IBIAE, Fernando Casado, exposarà una excel·lent experiència d'aplicació dels principis de l'economia circular, basada en l'organització de les activitats productives i socials de manera que es minimitzen els residus, mitjançant la reutilització dels mateixos en processos productius.

La seua particular capacitat de gestió ve recolzada per un teixit empresarial compost per xicotetes i microempreses concentrades en la Foia de Castalla, que precisament per la seua dimensió, promou una àmplia capacitat i necessitat de col·laboració i flexibilitat en l'adaptació a les noves condicions del mercat.