El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comarques: sumem 5 casos positius però mantenim la xifra de morts intacta

Comarques de color verd esperança
  • El departament d'Alcoi, del qual depenen les nostres comarques, suma 5, i ja tenim 516 casos positius.
  • Pel que fa a morts, Alacant suma 2, que corresponen als departaments de Salut de la Marina Baixa i al d'Alacant

L'actualització per departaments de salut marca 72 nous positius a tota la província, dels quals 5 pertanyen a les nostres comarques. També hi ha 2 morts, però cap correspon al nostre departament, que manté la xifra de 115.

Important repunt de nous positius a la província d'Alacant, segons les dades disgregades per departament que es pengen a la web de Sanitat. La suma dels nous casos als 10 departaments alacantins és de 72 nous positius (detectats amb diferents proves, no sols PCR). El departament que més suma és la Marina Baixa amb 18, seguit d'Elda amb 11.

El departament d'Alcoi, del qual depenen les nostres comarques, suma 5, i ja tenim 516 casos positius. Cal tindre en compte que l'últim Excel pujat a internet per Sanitat data del 18 de maig, i ara hem accedit al del 20 de maig, per la qual cosa cal suposar que en l'actualització de hui tenim dos dies sumats, i això explicaria un poc l'increment, que no deixa de ser preocupant. 

Pel que fa a morts, Alacant suma 2, que corresponen als departaments de Salut de la Marina Baixa i al d'Alacant. A les nostres comarques continuem avançant dies i ja en són 4 consecutius sense sumar cap mort.

Aquesta actualització es fa segons les xifres que publica Sanitat al portal de dades obertes, i es fa a banda de l'actualització per províncies que ofereix la consellera a la vesprada, i de la qual informarem puntualment.